BlogLeírásUtolsó bejegyzés
wholesale new era snapbacks hats and caps ma, 7:02:02
Britt's DiaryTeljesen átlagos, tinédzser életem ott vetett szánalmas hátast, amikor kiderült: anyám Bécsi kirándulása alatt összeszedett egy David nevű amerikai pasast, kétgyerekes-kutyás létével együtt. Hogy miért siránkozok? Nos, egyrészt mert Londoni kiruccanásuk alkalmával még közelebb kerültek egymáshoz, ami azt eredményezte, hogy szeptember elsejétől az Egyesült Államok egyik szuper iskolájába fogok járni.. hurrá. A blogomban megosztom veletek személyes tapasztalataimat, életem mindegy egyes titkát, fordulatát és persze nyavalygásaim tanúi is lehettek, ha akartok.2014. augusztus 20.
Kiss me if I'm wrong but dinosaurs still exist right? ♥Szeretném hinni, hogy egyszer majd nem kell azon problémáznom, hogy milyen az élet, hanem egyszerűen csak örülök majd annak, hogy élek. :)2014. augusztus 20.
Finally happy!Tudom, nagyon "eredeti" a cím. Aki csak most lép először ide, annak tudnia kell, hogy a blogom boldogtalanul kezdtem. De ez megváltozott, ezért lett ez a cím. És mielőtt leírnátok engem, nem azért lettem végre boldog, mert találtam egy fiút. Nem találtam, de nem is baj. Majd egyszer! És ne gondolja senki, hogy csak úgy lehet valaki boldog, ha talál, mert nem így van! :)2014. augusztus 20.
Főnix 2014. augusztus 20.
Gondolatok forgatagaRagadd meg a pillanatot és élvezd.2014. augusztus 20.
The Story Of My Life 2014. augusztus 20.
Blonde Diary 2014. augusztus 20.
SzerelemEz a történet egy lányról szól akit katonai suliba küldenek a nevelő szülei.Ennek a lánynak mindene meg van pontosabban z a minden egy fiú.De a fiúnak erről egy szót se szól.A fiú ezt meg tudja de csak akkor mikor a lány már elment.És ír majd neki egy levelet mert félre értette.És ezen alapul majd a2014. augusztus 19.
Lélekzavar. 2014. augusztus 19.
Lázadó szentekEgyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.2014. augusztus 19.
Just story ♥Két 17 éves lányról akik legjobb barátnők és egy gyönyörű tengerpart közelében élnek. A két legjobb barátnőt Emmának és Bellának hívják.2014. augusztus 19.
I want to tell... Sometimes people come into your life just to teach you how to let go. 2014. augusztus 19.
I Almost DoAzt mondják, a gimi utolsó éve a nehéz döntésekről szól. Azt hiszem, ezt meg tudom erősíteni. | Raindrops On My Window II.2014. augusztus 19.
►Living The Life◄Röviden, itt az életemről írok, hogy mik történnek velem. :)2014. augusztus 19.
Kétbalkéz 2014. augusztus 19.
Ez az életemez a blog rólam szól, hogy mi történik velem nap mint nap és mi zajlik le bennem.2014. augusztus 18.
Behind blue eyesÜdv olvasó! Úgy gondoltam, hogy ez a blog majd rólam szól. Egy kis töredéket osztanék meg magamról a nagy világnak :) Puszi, Meeimo <32014. augusztus 18.
Extraordinary 2014. augusztus 18.
'Vár állott, most kőhalom...'Kiss me hard before you go...2014. augusztus 18.
la vita di una disillusaA blogbejegyzések és a külvilág közti mindennemű hasonlatosság csupán a véletlen műve. Illetve, nem. De sokszor azt kívánom, bárcsak így lenne...2014. augusztus 18.
Schrei! So laut du kannst . A szerelem örökké tart. A tetoválásod hat hónappal tovább. De mi van akkor, ha ez csak kémia és a tetoválásod csak rágógumis papír? A kíváncsiság nagyúr, de a tiltás még nagyobb. ~.~Tokio Hotel fanfiction, a valósággal mindennemű egyezés csupán kamu~.~2014. augusztus 18.
passion, love and other incomprehensible thingsEl akarlak felejteni, de mit csináljak, ha nem tudlak? Feltűntél, majd elmentél. Időközben megjelensz, amikor én nem számítok rá, ezzel mindent felborítva. Utállak és azt kívánom, hogy többé ne lássalak... mégis ha arra gondolok, akkor megremegnek a térdeim és arra várok, hogy megfogj és átölelj... megments a magánytól, amit magamnak teremtettem. [UJ fanfic]2014. augusztus 18.
Dark Louis Tomlinson ~ magyar verzió ~Emily Fray egy szégyenlős, barátságos és alig tapasztalt lány, mikor eljön a szerelem. Louis Tomlinson egy titokzatos és veszélyes fiú. Olyan típus, akinél mindenki félrenéz, ha meglátják az utcán. De hogy tud ez a kettő összekapcsolódni? (angol fanfiction fordítás)2014. augusztus 18.
Seth Macfarlane 2014. augusztus 17.
Emlékek a múltbólNem tudom ki, vagy mi vagyok. Nem tudom honnan jöttem, vagy hova tartok Nem tudom milyen volt az életem. Magába szippant a végtelen...2014. augusztus 17.
Élete(i)mRólam, és a könyveimről2014. augusztus 17.
Élete(i)mRólam, és a könyveimről2014. augusztus 17.
Élete(i)mRólam, és a könyveimről2014. augusztus 17.
Dreams Come TrueVan egy lány,aki mindennél jobban szereti Ausztráliát. Álmai oda sodorják.Sydneyben egy hotel szobát kibérel,de a szomszédjai négy srác.....2014. augusztus 17.
Tigergirl~Egy alakváltó naplója.Ez a blog egy lánynak a naplója akit Manjisthának hívnak (becézve:Manji ejtsd:Mandzsi) ,és akinek az élete gyökeresen megváltozik,amikor kiderül hogy alakváltó,ami annyit tesz hogy néha napján tigrissé változik ;)2014. augusztus 17.
MagicRúnák, varázslat, egy elátkozott weboldal. ♥2014. augusztus 16.
~Minden ami velem kapcsolatos.2014. augusztus 15.
Rövid novellákNovellákat írok. Nemrég kezdtem az írást. Ez(eke)t szeretném megosztani Veletek! :) Lehet kérni ilyen novellákat,csak a szereplőket kell megadni,helyszínt,és kb.mi legyen benne (pl.csók,csalódás,happy,sad..). ~Kérlek Titeket ,ha elolvastátok,akkor írjatok véleményt...Köszi!) :)2014. augusztus 14.
Új élet kezdődik.MostJöhet még ezer csalódás, számtalan siker és sikertelen nap de egy biztos..Én harcolni jöttem és nem feladni..Akik feladják gyengék..Gyengék ahhoz hogy életben maradjanak és küzdjenek. ehhez csak az erős, magabiztos emberek értenek. Új élet kezdődik..Méghozzà most..! És tudjátok mit? Boldog lesze2014. augusztus 13.
the waiting room;i'm just a teenage dirtbag, baby.2014. augusztus 13.
Igazán élő életSziasztok! Ez a blog az én napjaimról szól, kicsit másképpen átalakítva. Ha érdekel, olvasd, és oszt meg barátaiddal! Jó szórakozást.! :*2014. augusztus 12.
Bizalom 2014. augusztus 12.
A DÖNTÉS~ Az életben olykor nagy döntéseket kell meghozni! Két fontos személy között a legnehezebb!~ Ethan Knight2014. augusztus 11.
Design Blog NeonDesign Blog - a Neon.hu Blogzóna első és egyetlen blogdizájnnal foglalkozó oldala! Itt mindent megtalálsz, ami csak az egyedi blogkülső elkészítéséhez szükséges. Jó mókát kíván a blogoláshoz a szerkesztő, silverdust. :) A blog már nem frissül rendszeresen, de gyakran feljövök, és az e-mailekre is válaszolok!2014. augusztus 11.
Partager heureux de partager la modePartager heureux de partager la mode2014. augusztus 11.
Better Than I Know Myself~ ˝Hetek óta megtorpanok, ha szerelmespárokat látok az utcán, és csak bámulom végtelennek tetsző csókjaikat, szenvedélyes veszekedéseiket, nézem a láthatatlan lasszót, annak hurkát a nyakukon, idegeiken. Nézem őket, és bölcs mosollyal elhallgatom a vérembe szivárgó fájdalmat.˝ ~Vavyan Fable~ Adam Lambert fanfic2014. augusztus 11.
Élvezd !Nem vagyok született zseni. Nem szeretnék életrajzi könyvet írni majd húsz év múlva a csodálatos életemről. Mindössze eszembe jutott valami és szeretném megosztani másokkal is....2014. augusztus 10.
⋆ SOMETHING IN THE WAY ⋆~ Underneath the bridge The tarp has sprung a leak And the animals I've trapped Have all become my pets And I'm living off of grass And the drippings from the ceiling It's okay to eat fish 'Cause they don't have any feelings Something in the way, mmm Something in the way, yeah, mmm ~2014. augusztus 10.
full dark. 2014. augusztus 10.
LénaMiután leküzdött a lustaságot, ami megakadályozott abban, hogy elfogadható külsőt készítsek az oldalamnak, újult erővel vettettem bele magam a blogolásba, remélve, hogy lesznek olyanok, akiket érdekelni fog a mondanivalóm, még akkor is, ha az esetek jelentős részében csupán csak nyafogok.2014. augusztus 10.
Egyszerű kiegészítők :)Könnyen elkészíthető kiegészítők házilag. 2014. augusztus 9.
Invisible GirlKritika, Élet, Ahogyan látom a világot.2014. augusztus 8.
Once upon a time...  2014. augusztus 7.
12345678910...>>