BlogLeírásUtolsó bejegyzés
Kétbalkéz ma, 16:47:59
'Vár állott, most kőhalom...'Kiss me hard before you go...ma, 15:50:36
⋆ SOMETHING IN THE WAY ⋆~ Underneath the bridge The tarp has sprung a leak And the animals I've trapped Have all become my pets And I'm living off of grass And the drippings from the ceiling It's okay to eat fish 'Cause they don't have any feelings Something in the way, mmm Something in the way, yeah, mmm ~2014. szeptember 1.
Crushy Little HeartHevülékeny kicsi szívem apró gondolatai2014. szeptember 1.
Extraordinary 2014. szeptember 1.
wholesale new era snapbacks hats and caps 2014. szeptember 1.
Dreams Come TrueVan egy lány,aki mindennél jobban szereti Ausztráliát. Álmai oda sodorják.Sydneyben egy hotel szobát kibérel,de a szomszédjai négy srác.....2014. augusztus 31.
SajtosrolóVidám lelkem senki se érti, se gyerek, se nő, és se férfi. Senki-senki itt a világon, hogy mi is az én titkos nagy álmom.2014. augusztus 31.
Blonde Diary 2014. augusztus 31.
passion, love and other incomprehensible thingsEl akarlak felejteni, de mit csináljak, ha nem tudlak? Feltűntél, majd elmentél. Időközben megjelensz, amikor én nem számítok rá, ezzel mindent felborítva. Utállak és azt kívánom, hogy többé ne lássalak... mégis ha arra gondolok, akkor megremegnek a térdeim és arra várok, hogy megfogj és átölelj... megments a magánytól, amit magamnak teremtettem. [UJ fanfic]2014. augusztus 31.
Ez az életemez a blog rólam szól, hogy mi történik velem nap mint nap és mi zajlik le bennem.2014. augusztus 30.
Lázadó szentekEgyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.2014. augusztus 30.
Én vagyok a mocsok, amit alkottál!Emily átlagos 18éves egyetemista. Szorgosan készülődik a közelgő értségire. Egy éjszaka gyilkosság szemtanúja lesz. Onnantól fogva az élete gyökeresen megváltozik. Megismeri a világ legsötétebb oldalát. Azt az oldalát, melytől mindig is rettegett. Harc az életben maradásért, a szerelemért, egy olyan világban, ahol minden érzelemért kegyetlenül meg kell fizetni. A világban, melyben nincs irgalom, nincs szeretet, és nincs megbocsátás, ahol az erőszak és a halál minden napos megszokott dolog. Köszöntelek a földi pokolban!2014. augusztus 30.
Reflect The Storm 2014. augusztus 30.
Britt's DiaryTeljesen átlagos, tinédzser életem ott vetett szánalmas hátast, amikor kiderült: anyám Bécsi kirándulása alatt összeszedett egy David nevű amerikai pasast, kétgyerekes-kutyás létével együtt. Hogy miért siránkozok? Nos, egyrészt mert Londoni kiruccanásuk alkalmával még közelebb kerültek egymáshoz, ami azt eredményezte, hogy szeptember elsejétől az Egyesült Államok egyik szuper iskolájába fogok járni.. hurrá. A blogomban megosztom veletek személyes tapasztalataimat, életem mindegy egyes titkát, fordulatát és persze nyavalygásaim tanúi is lehettek, ha akartok.2014. augusztus 29.
Próbababa 2014. augusztus 29.
Harmon's ArticlesÜdvözlök minden erre tévedt árva lelket. Az én nevem Harmon, ez pedig az én valóságom.2014. augusztus 28.
My WorldRólam,az érzéseimről2014. augusztus 28.
Nicky ÈleteEz a blog, a 16 éves Nicky-ről fog szólni, aki a keresztanyjához kell hogy költözzön. Új suliba kell járnia, ahol elítélik a külseje miatt. De a suliba megismerkedik néhány diákkal az osztályból, akik hasonlóak mint ő. Őket is a külsejük miatt ítélik el. De mi lesz ebből? Kövessétek szemmel a blogo2014. augusztus 28.
Strange BirdsFigyelem!!A blog tartalmazhat trágár szavakat,és +18-as jeleneteket...Mindenkinek jó olvasást! :)2014. augusztus 28.
A DÖNTÉS~ Az életben olykor nagy döntéseket kell meghozni! Két fontos személy között a legnehezebb!~ Ethan Knight2014. augusztus 27.
I will love you unconditionally.♥He caught my glance and smiled back. Does he know he caught my heart as well? :)2014. augusztus 26.
Reality -Az igazság, hogy még nem hallottadMindenek előtt szögezzük le hogy ez a történet valójában megtörtént. Én is részese voltam. Tudom, hogy egy nagyon hihetetlen sztori, és azt hiszitek hogy megbolondultam. De amit itt leírok az így történt. Sokan el is csodálkozhattok az egyik főszereplőlány határtalan hiszékenységén, de majd a prológ2014. augusztus 26.
Design Blog NeonDesign Blog - a Neon.hu Blogzóna első és egyetlen blogdizájnnal foglalkozó oldala! Itt mindent megtalálsz, ami csak az egyedi blogkülső elkészítéséhez szükséges. Jó mókát kíván a blogoláshoz a szerkesztő, silverdust. :) A blog már nem frissül rendszeresen, de gyakran feljövök, és az e-mailekre is válaszolok!2014. augusztus 26.
SzerelemEz a történet egy lányról szól akit katonai suliba küldenek a nevelő szülei.Ennek a lánynak mindene meg van pontosabban z a minden egy fiú.De a fiúnak erről egy szót se szól.A fiú ezt meg tudja de csak akkor mikor a lány már elment.És ír majd neki egy levelet mert félre értette.És ezen alapul majd a2014. augusztus 25.
Who am I?Apró cseprő dolgok, érzések, gondolatok az életemből.2014. augusztus 25.
Főnix 2014. augusztus 25.
Free RPG OnlineFree RPG Online !2014. augusztus 25.
* We Are Like A Stras * "Ha hiányzom vagy egyedül érzed magad, csak nézz fel az égre és én máris ott leszek veled! Ha úgy kell lennie, egyszer újra találkozunk és ígérem, többet nem búcsúzunk."2014. augusztus 24.
Concordia 2014. augusztus 24.
►Living The Life◄Röviden, itt az életemről írok, hogy mik történnek velem. :)2014. augusztus 23.
Seth Macfarlane 2014. augusztus 21.
Kiss me if I'm wrong but dinosaurs still exist right? ♥Szeretném hinni, hogy egyszer majd nem kell azon problémáznom, hogy milyen az élet, hanem egyszerűen csak örülök majd annak, hogy élek. :)2014. augusztus 20.
Finally happy!Tudom, nagyon "eredeti" a cím. Aki csak most lép először ide, annak tudnia kell, hogy a blogom boldogtalanul kezdtem. De ez megváltozott, ezért lett ez a cím. És mielőtt leírnátok engem, nem azért lettem végre boldog, mert találtam egy fiút. Nem találtam, de nem is baj. Majd egyszer! És ne gondolja senki, hogy csak úgy lehet valaki boldog, ha talál, mert nem így van! :)2014. augusztus 20.
Just story ♥Két 17 éves lányról akik legjobb barátnők és egy gyönyörű tengerpart közelében élnek. A két legjobb barátnőt Emmának és Bellának hívják.2014. augusztus 20.
Gondolatok forgatagaRagadd meg a pillanatot és élvezd.2014. augusztus 20.
The Story Of My Life 2014. augusztus 20.
I want to tell... Sometimes people come into your life just to teach you how to let go. 2014. augusztus 19.
I Almost DoAzt mondják, a gimi utolsó éve a nehéz döntésekről szól. Azt hiszem, ezt meg tudom erősíteni. | Raindrops On My Window II.2014. augusztus 19.
Behind blue eyesÜdv olvasó! Úgy gondoltam, hogy ez a blog majd rólam szól. Egy kis töredéket osztanék meg magamról a nagy világnak :) Puszi, Meeimo <32014. augusztus 18.
la vita di una disillusaA blogbejegyzések és a külvilág közti mindennemű hasonlatosság csupán a véletlen műve. Illetve, nem. De sokszor azt kívánom, bárcsak így lenne...2014. augusztus 18.
Schrei! So laut du kannst . A szerelem örökké tart. A tetoválásod hat hónappal tovább. De mi van akkor, ha ez csak kémia és a tetoválásod csak rágógumis papír? A kíváncsiság nagyúr, de a tiltás még nagyobb. ~.~Tokio Hotel fanfiction, a valósággal mindennemű egyezés csupán kamu~.~2014. augusztus 18.
Dark Louis Tomlinson ~ magyar verzió ~Emily Fray egy szégyenlős, barátságos és alig tapasztalt lány, mikor eljön a szerelem. Louis Tomlinson egy titokzatos és veszélyes fiú. Olyan típus, akinél mindenki félrenéz, ha meglátják az utcán. De hogy tud ez a kettő összekapcsolódni? (angol fanfiction fordítás)2014. augusztus 18.
Emlékek a múltbólNem tudom ki, vagy mi vagyok. Nem tudom honnan jöttem, vagy hova tartok Nem tudom milyen volt az életem. Magába szippant a végtelen...2014. augusztus 17.
Élete(i)mRólam, és a könyveimről2014. augusztus 17.
Élete(i)mRólam, és a könyveimről2014. augusztus 17.
Élete(i)mRólam, és a könyveimről2014. augusztus 17.
Tigergirl~Egy alakváltó naplója.Ez a blog egy lánynak a naplója akit Manjisthának hívnak (becézve:Manji ejtsd:Mandzsi) ,és akinek az élete gyökeresen megváltozik,amikor kiderül hogy alakváltó,ami annyit tesz hogy néha napján tigrissé változik ;)2014. augusztus 17.
MagicRúnák, varázslat, egy elátkozott weboldal. ♥2014. augusztus 16.
12345678910...>>