BlogLeírásUtolsó bejegyzés
la vita di una disillusaA blogbejegyzések és a külvilág közti mindennemű hasonlatosság csupán a véletlen műve. Illetve, nem. De sokszor azt kívánom, bárcsak így lenne...2015. január 24.
Hell is a beautiful place 2015. január 24.
Ez az életem"Végigmegyek a folyamaton. Végigélem. Leírok mindent: amit érzek, ami történik, a csatákat. Nem lesz egyszerű, de ez van. Ez ezzel jár. Ha kell lerombolok mindent és újraépítek. Megnyitom a szívem!"2015. január 24.
Mocskos Kis TitkolózóNekem voltak a legsúlyosabb és legfájdalmasabb rejtegetnivalóim. Vagyis csak azt hittem. Neki mindössze egy volt. Az viszont borzalmasabbnak bizonyult minden titkomnál. - Analicia Slinger2015. január 24.
Queen DiaryKéptelen a szeretetre.Rideg és üres.-If you drink enough vodka,it tastes like love.2015. január 24.
Démonbál 2015. január 24.
Úgy kapod ahogy kérted 2015. január 24.
Just story ♥Két 17 éves lányról akik legjobb barátnők és egy gyönyörű tengerpart közelében élnek. A két legjobb barátnőt Emmának és Bellának hívják.2015. január 23.
Lélekzavar. 2015. január 23.
Gondolatok forgatagaA tökéletlenség szép, az őrület zsenialitás, és még mindig jobb nevetségesnek lenni, mint halál unalmasnak. -Marilyn Monroe2015. január 23.
Nyolc évvel a fertőzés után... Saját szereplős, The Walking Dead alapú fanfic. FIGYELMEZTETÉS Ha nem bírod a vért, és az erőszakot, esetleg a sorozatot, kérlek távoz a blogról! Köszönöm!2015. január 21.
They don't need to understandEmmát egyedül hagyja a legjobb barátnője, mert elutazott a nagyszüleihez. A lány, (mamája tanácsára) egyik reggel sétálni indult az erdőbe. Találkozott egy fiúval, aki nem mutatott érdeklődést a lány iránt, néma volt. Emma megtartva a távolságot, úgy ült a földre, hogy ne lássa a srácot. Az erdő cse2015. január 21.
Blonde Diary 2015. január 21.
.......................... 2015. január 20.
Batterie Pour PC PortableBatterie Pour PC Portable ,chargeur de portables2015. január 20.
Football ShowcaseFootball Showcase2015. január 19.
I will love you unconditionally.♥He caught my glance and smiled back. Does he know he caught my heart as well? :)2015. január 18.
Invisible GirlKritika, Élet, Ahogyan látom a világot.2015. január 18.
Patch 2015. január 18.
Broken heart...or not ?Egy lány akinek teljesen felfordult az élete egy balesetet követően. Lehet, hogy nincs több remény? Amiről úgy hiszed sohasem sikerülhet, talán pont egy olyan személy segíti megvalósítani akiről soha nem gondoltad volna, hogy részt vesz az életedben? Minden kiderül csak hidd el, hogy az álmaidat val2015. január 17.
proba1920 2015. január 17.
A bosszúéhes 2015. január 17.
Behind blue eyesÜdv olvasó! Úgy gondoltam, hogy ez a blog majd rólam szól. Egy kis töredéket osztanék meg magamról a nagy világnak :) Puszi, Meeimo <32015. január 17.
Asus ProfessionnelLes batteries Asus au lithium-ion (li-ion) intègrent des matériaux anodiques incluant du lithium sous forme métallique ou sous forme d'alliage, et une solution électrolyte non aqueuse. 2015. január 16.
Dreams Come TrueVan egy lány,aki mindennél jobban szereti Ausztráliát. Álmai oda sodorják.Sydneyben egy hotel szobát kibérel,de a szomszédjai négy srác.....2015. január 15.
LénaLéna vagyok. <p> Egy két lábon járó káosz és katasztrófa. <p> Egyszer összetörték a szívem. <p> Most én rontok el mindent magam körül.2015. január 13.
Beteljesületlen szerelemEz a történet egy olyan lányról szól, akit a barátja már párszor átvert. De ennek ellenére szerelmes belé, bármit megtenne érte. S egy nap ez a lány talál egy fiút aki "érdekli". 2015. január 10.
isteni színjátékminden ami semmi2015. január 10.
wholesale new era snapbacks hats and caps 2015. január 10.
Meine Leben! ♥ :)♥ Pillanatok, percek, órák, napok, hetek, hónapok, évek....! ♥ Végigmegyek a folyamaton. Végigélem. Leírok mindent: amit érzek, ami történik, a csatákat. Nem lesz egyszerű, de ez van. Ez ezzel jár. Ha kell lerombolok mindent és újraépítek. Megnyitom a szívem!!♥ :) ♥2015. január 9.
* Hullócsillag *Hullócsillag: A semmiből jött, majd mindeneddé vált, aztán eltűnt és végül újra rád talált. Életem apró morzsái láthatók tintám nyomán, mely minden egyes görbülete saját és lélekből kiszökő, ezért kérem, mint tudott, eltulajdonítása nem illő. Ékes szavak, maró gúny mind helyet kaphat, ha véleményed tolladból kiszaladt. A képekért ezer hála: weheartit 2015. január 8.
Lázadó szentekEgyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.2015. január 7.
shadowsandlie 2015. január 7.
Flames to dust 2015. január 6.
Összezavarodva"Magamról: nem vagyok több, mint bárki más. Felejthető epizód, anyaghiba, apró hasadék a világ szövetén."/ Warga Marcell2015. január 5.
football planetFootball Planet is the best fantasy sports mobile game, the most outstanding footballers on the planet are waiting for you!Do you want to feel the fun of playing and fight alongside football legends?2015. január 5.
Sophie's Life 2015. január 4.
Summer Forever!Heloo! Ezen a blogon az összes nyaraklásomról lesz szó!Teszek be neketek képeket/videókat!Remélem tetszik!2015. január 4.
Untearable Bond - Elszakíthatatlan kötelékMaddie Hale élete nagy fordulatot vesz: Los Angelesbe költözik a legjobb barátnőjével, megkapja álmai melóját, és a magánélete is rendeződni látszik. De hamar rá kell jönnie, hogy az élet mindig tartogat számunkra meglepetéseket...2015. január 4.
KáoszMegtörtént eseményeken alapul, de egyes dolgokat kiszíneztem, míg másokat egyszerűen kitaláltam, így sosem tudhatod, hogy mi valóság, és mi csupán a fantáziám szüleménye.2015. január 4.
I'm not a bitchLáttam azt, amit nem kellett volna. De hidd el, tudom, hogy mi fog neked a legjobban fájni... 2015. január 3.
FilmkritikákMint mindenki ,én is szeretem a filmeket ,nos ez a blog segit majd válsztan és dönteni ,hogy érdemes e megnézni azt a filmet amit kiválasztottál vagy nem.Persze nem kötelezően kell rám hallgatni ,én csak véleményt mondok ,és te döntöd el ,hogy meghallgatod vagy sem.2015. január 3.
Farm Stable ~ Kezdődik a kalandKi hinné, hogy egy farmon történnek különlegesebb események tyúktojások összeszedésénél, vagy a tehén fejésénél? Hát Shopia ennél többet nem lát benne. Pedig lehet hogy izgalmas kalandot rejt a kinti világ?2015. január 3.
Higurashi Hyuuga- Életem az AkatsukibanHigurashi Hyuuga egy átlagos lány. Kívülről. Az élete azonban nem fenékig tejfel. Szüleinek nem mástól,mint saját magától kell megvédeniük első szülött lányukat,valamint a "nindzsák földjét", Konohát. Mikor hősnőnk kiszabadul "börtönéből", elhatározza,hogy megvalósítja legszilárdabb tervét: beállni az Akatsukiba és elpusztítani Konohát. Vajon egy 18 éves lánynak,akinek a lelkében élő sötét démon és erői kordában tartása mellett a szerelemmel is meg kell küzdenie, sikerül eltörölni Konohát,vagy,elbukik és az életével fizet?2015. január 3.
Blogolgatok,csak úgy :)Hogy miről is szól a blogom?Ez egy nehéz kérdés.Ha azt "mondanám" rólam,az nem lenne helyes.Mert rólam,rólad és róla szól.Meg úgy általában,mindenkiről. :)2015. január 3.
~Bloody Love~One Direction egy kicsit másképpen :) Azért készítettem itt ezt a blogot mert kaptam egy eléggé rossz kritikát ami szíven ütött és azt ajánlották nekem, hogy inkább ne írjak történetet. De tudjátok én nem adom fel :) 2015. január 2.
Boldogság, szerelem, szenvedésEz a blog egy igaz történet, lehet velem de lehet hogy mással esett meg. Adott egy szerelmes lány s egy szerelmes fiú. A lány szerelmes majd később csapodár lesz. Ha tetszik ÍRJ KOMMIT :) :) 2015. január 2.
BrainwashEgy lány,aki mindennél jobban szeretne belelátni a népszerű Louis Tomlinson életébe. Ám biztos,hogy nem ilyen módon...2015. január 1.
Camp in Cambridge III. 2014. december 31.
12345678910...>>